17868290362827499.jpg

דירה בראשון לציון

עיצוב ושיפוץ דירה

עיצוב דירה למשפחה- זוג + שתי בנות בראשון לציון.

זוג צעיר רכשו דירה קטנה הממוקמת בשכונה המשקיפה אל הים, בשל גודלה המאתגר של הדירה היה צורך בתכנון מוקפד ובפתרונות יצירתיים על מנת לנצל כל פינה בדירה בצורה הטובה ביותר. הריצוף בדירה הוחלף, קירות חוצצים בחללים הציבוריים נשברו, חדרי הרחצה תוכננו מחדש וחדרי השנה חופו בפרקט נעים ומעוצב. הסלון הוא חלל פתוח ומלא באור טבעי, פלטת הצבעים שנבחרה לעיצוב הסלון היא גוונים של כחול, אפור והרבה לבן. קיר הספה חופה באבני בריק בגוונים בהירים במרכז החלל מוקמו שני שולחנות סלון עגולים המשלבים בהם ברזל שחור השובר את העיצוב הבהיר ועץ המכניס את החמימות והטבע לחלל. מזנון צף מעוצב בקווים נקיים בגוון לבן ושטיח המשלב בתוכו את כל פלטת הגוונים שאוסף את העיצוב ומגזיר את החלל. המטבח הוחלף לחלוטין. השינוי הראשון והמהותי ביותר שנעשה בחלל היה לשבור את קיר הכניסה, שבירת הקיר חיברה את המטבח לחלל הציבורי של הבית ויצרה חלל פתוח, מואר ובעל זרימה ייחודית.

המטבח כולו תוכנן על ידי הסטודיו ובוצע אצל נגר. תוכננו משטחי עבודה גדולים ונוחים, המטבח כולו עוצב בגוונים בהירים כדי לתת תחושת מרחב.

במרכז החלל מוקם אי המשמש כמשטח עבודה ומספק מקומות אחסון ומצדו האחר משמש כאזור ישיבה, האי הוא כחוצץ בין חלל המטבח לחלל הסלון. 

בחדר הרחצה של ההורים ביקשו הזוג ליצור תחושה של ספא מפנק, חדר רחצה חמים ואינטימי. בניגוד לעיצוב של הבית כולו בחדר הרחצה של ההורים נבחרו גוונים כהים לעיצוב החלל, אריחים בגוונים חומים אפורים כהים, כלים סניטריים בגוון זהב המכניסים יוקרה לחלל ונגיעות של עץ המשרות אווירה נעימה ומיוחדת.

חדר הרחצה של הילדים הוא חדר קטן יחסית לבית כולו ולכן הצריך תכנון מדויק לפרטי פרטים של החלל כולו על מנת שיתאים לצרכים של המשפחה. החדר עוצב בגוונים בהירים כדי לתת אשליה של גודל, בעיצוב שולבו אלמנטים מעץ טבעי המרעננים את החלל ושידת רחצה שהותאמה אישית בגוון תכלת בהיר ונעים.