top of page
עיצוב לובי בבניין צמרות היוקרתי, בהרצליה

עיצוב לובי בבניין צמרות היוקרתי, בהרצליה.
הצעה לעיצוב לפני שיפוץ

עיצוב חללים משותפים

עיצוב לובי במתחם צמרות הרצליה. 

המטרה לשדרג את הלובי ללא להחליף את חיפויי הקירות, מלבד את חיפויי העמודים- מטעמי תקציב. 

חלוקה לשלושה אזורי ישיבה, כאשר הראשי הנו במרכז החלל.

חיפוי השיש על גבי העמודים, שהחל להתפרק, הוחלף בטיח בגוון אבן כאשר בחלקו התחתון של העמוד חיפוי עץ היקפי המוסיף רובד נוסף של עומק.

גווני הריהוט - כחול אפרפר ואבן כאשר הבדים רחיצים וניתן לנקותם בקלות.

2 עציצים בעלי נוכחות במרכז הישיבה,

אמנות אבסטרקטית בהשראת גווני הים. גופי תאורה מוזהבים התואמים לגווני הפרופילים של החלונות. תוספת תאורה היקפית נסתרת בכל החלל ותאורה מעל דלפק הקבלה של השומר שכן העמדה שלו היתה חשוכה.

את הדלפק הקיים עיטרנו בפסי עץ המשלבים תאורה נסתרת היקפית.

bottom of page