top of page
Screenshot 2021-06-22 202539.jpg

בית פרטי בחולון

תכנון ועיצוב בית פרטי

פרויקט שהוא סגירת מעגל.

כשהלקוחות פנו אלי, השטח עוד שימש כגן פרטי. גן שבשנותיי הראשונות כמעצבת לקחתי חלק בשיפוצו, וששלושת ילדי זכו לגדול בו.

לימים, הגן עבר לרחוב הסמוך - ואנחנו התחלנו בעבודה משותפת לבניית בית חלומות.

הפרויקט ארך כ3 שנים של עיצוב ותכנון מהיסוד. במהלכן זכיתי ללוות משפחה נהדרת כל כך!

לאחר קבלת היתר הבניה, התחלנו בשלב התכנון ומקסמנו את מירב האפשרויות בחלל.

תוכניות עבודה מפורטות והדמיות תלת ממד מיקדו אותנו מבחינת חומריות מלווה, ריהוט וסגנון.

ייחודו של הבית במיקומו האסטרטגי המשקיף לגינה השכונתית, גינה שכולה טובלת בירוק.

פתחים רחבים מקיפים את החלל המרכזי (מטבח וסלון) בשילובה של תקרה גבוהה. כך שבהגדרת הקונספט הראשוני הוחלט על הכנסת עושרו של הטבע החיצוני כאלמנט מרכזי גם אל פנים הבית.

 

נעשה שימוש בחומריים טבעיים על גבי התקרה ובחיפויי הקירות ובשילובם של גווני הירוק ברחבי הבית – באמנות ובריהוט.

 

קורות עץ גושני הורכבו בתקרה, תוחמות את אזור המטבח והסלון.

 

משרביות מתכת המשתלבות עם מעקה המדרגות, כאשר האור שחודר דרכן מקבל נפח ונוכחות כחומר קיים.

 

חדר השינה של ההורים נמצא בין הממ"ד לבין הסלון ומשמאלו גרם המדרגות. בהתחשב בכך שלא ניתן היה לשנות את מיקומו, איחדנו את אזור השינה וחדר הרחצה של ההורים במטרה לחסוך עובי קירות ולהגדיל את החלל.

החציצה נעשתה באמצעות קירות זכוכית שבאמצעות מתג הופכים משקופים לאטומים לקבלת פרטיות מרבית.

עוד תרמו לתחושת גודל החלל בחדר הרחצה– אריחים מדוקקים אחידים בקירות וברצפה במידה 120/240 ס"מ בשילובה של תאורה נסתרת.

 

אזור השירות תוכנן בקפידה והוסתר באמצעות דלת הרמוניקה. מכונת הכביסה ממוקמת לצד המייבש על במת בטון בגובה 70 ס"מ כאשר החלק התחתון יועד עבור מגירות כביסה והחלק העליון עם מדפי אחסון.

 

והחצר, אין מילים😊גן עדן פרטי בלב העיר.

bottom of page